Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminta

kouluvihkojaa

Mitä lapsesi tekee iltapäivällä koulun jälkeen?

Koulun tiloissa toimiva iltapäivätoiminta ”iltis” on suunnattu 1.-2.luokkalaisille, mutta myös vanhemmat oppilaat ovat tervetulleita, mikäli ryhmässä on tilaa. Iltapäivätoiminnassa voi pääsääntöisesti käydä jokaisen koulupäivän jälkeen. Jokaiseen iltapäivätoiminnan sopimuspäivään kuuluu välipala ja paikalla on aina valvovia iltapäivätoiminnan ohjaajia. Ohjaajamäärä on mitoitettu lapsimäärän mukaan. Kk-maksu on 120 €/kk. 

 

Mitä iltapäivätoiminnassa tehdään?
 

Steinerkoulun iltiksessä painopiste on ulkoilussa ja vapaassa leikissä. Ohjaajien suunnittelemissa toimintatuokioissa askarrellaan, maalataan, lauletaan, musisoidaan, kuunnellaan satuja, tehdään käsitöitä tai nukketeatteria tai pelataan lautapelejä. Eri viikonpäivillä on omat teemansa ja myös vuodenajat ja niiden juhlat huomioidaan. Lasten omat toiveet huomioidaan ohjelmassa, ja myös rauhoittumiselle annetaan aikaa. 

Iltis on auki jokaisena koulupäivänä klo 12.15 – 16.15.

 
Miten ilmoittautuminen toimii?
 

Iltiksen voi aloittaa myös kesken lukukauden, mikäli ryhmässä on tilaa. Ilmoittautuminen tehdään alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy myös kirjalliset sopimusehdot.

Ilmoittaudu mukaan tästä

kouluvihkojaa