FB-tiitiainen-piha-kesakuu2018-18

Päiväkoti Tiitiäinen on kodinomainen luomupäiväkoti Vaasan keskustassa. Päiväkodissamme on 21 hoitopaikkaa sisarusryhmässä (3-6 vuotiaat), joista osa on esikoululaisia. Päiväkoti Tiitiäisen alla toimii myös Seimi-ryhmä, joka on tarkoitettu perheen pienemmille alle 3- vuotiaille lapsille. Ryhmässä on 12 hoitopaikkaa. Pienpäiväkoti Seimi sijaitsee steinerkoulun yhteydessä.

Kodinomainen päiväkoti Vaasan keskustassa

Päiväkoti Tiitiäinen toimii keltaisessa puutalossa, jota ympäröi ihana piha.

Kodinomaisen steinerpäiväkodin toiminnassa vapaalla leikillä, saduilla ja aikuisten esimerkillä on keskeinen sija. Lapset saavat olla mukana päiväkodin arjen töissä ja juhlien valmistelussa. Hyvien tapojen opettelu sekä päiväkodin turvalliset säännöt ja rajat auttavat lasta koulutielle.

Omasta keittiöstämme valmistuu luomuruokaa lasten terveyttä tukemaan. Rauhallinen ruokahetki ja herkullinen tarjottava mahdollistavat pöytäkumppanuuden. Lasten ja henkilökunnan yhteinen lounas on päiväkodissamme päivän kohokohta.

Päiväkodissamme on 21 hoitopaikkaa sisarusryhmässä (3-6 vuotiaat), joista osa on esikoululaisia. Hoitomaksu määräytyy samoin perustein kuin kunnallisessa päiväkodissa.

FB-tiitiainen-piha-kesakuu2018-18

Pienpäiväkoti Seimi
alle 3-vuotiaille

Vaasan Steinerpäiväkoti on laajentanut toimintaansa alle 3-vuotiaille tarkoitetulla Seimi-ryhmällä, jossa on tilaa 12 lapselle. Ryhmä aloitti toimintansa tammikuussa 2019 osoitteessa Olympiakatu 2. Käytössä on ihastuttavat ja täysin uudet tilat.

Tervetuloa tutustumaan!

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittaa lapsesi Tiitiäiseen ja Seimiryhmään kotisivujemme kautta. Lisäksi tulee tehdä päivähoitohakemus Vaasan kaupungin sähköisen asioinnin kautta.

Lisätietoja:

tai Jukka Ketola 050 530 3876

Päiväkotimme on Vaasan kaupungin palvelusetelipäiväkoti ja hoidamme pääasiassa vaasalaisia lapsia. Päiväkodilamme on myös Mustasaarenkunnan kanssa palvelusetelisopimus. Meillä on myös sisarusryhmä. Hoitomaksu määräytyy samoin perustein kuin kunnallisessa päiväkodissa.

Esiopetussuunnitelma on saatavissa päiväkodilta.

Kauppapuistikko 1
65100 Vaasa