Steinerpäiväkoti Tiitiäinen

Steinerpäiväkoti Tiitiäinen

FB-tiitiainen-piha-kesakuu2018-18

Päiväkoti Tiitiäisellä on kaksi ryhmää. Yksi alle 3-vuotiaille (Seimi) ja toinen 3-6 -vuotiaille (Tiitiäinen). Tiitiäinen-ryhmä on kodinomainen päiväkoti Vaasan keskustassa. Päiväkodissa on 21 hoitopaikkaa sisarusryhmässä (3-6 -vuotiaat), joista osa on esikoululaisia. Päiväkoti Tiitiäisen alla toimii myös Seimi-ryhmä, joka on tarkoitettu perheen pienemmille alle 3-vuotiaille lapsille. Ryhmässä on 12 hoitopaikkaa. Pienryhmä Seimi sijaitsee samassa kiinteistössä kuin steinerkoulu, mutta Seimellä on oma viihtyisä piha, joka on suunniteltu perheen pienimpien makuun.

Kodinomainen päiväkoti Vaasan keskustassa


Päiväkoti Tiitiäinen toimii keltaisessa puutalossa, jota ympäröi ihana piha. Kodinomaisen steinerpäiväkodin toiminnassa vapaalla leikillä, saduilla ja aikuisten esimerkillä on keskeinen sija. Lapset saavat olla mukana päiväkodin arjen töissä ja juhlien valmistelussa. Hyvien tapojen opettelu sekä päiväkodin turvalliset säännöt ja rajat auttavat lasta koulutielle.


Omasta keittiöstämme valmistuu luomuruokaa lasten terveyttä tukemaan. Rauhallinen ruokahetki ja herkullinen tarjottava mahdollistavat pöytäkumppanuuden. Lasten ja henkilökunnan yhteinen lounas on päiväkodissamme päivän kohokohta.

Voit tutustua päiväkotimme toimintaan myös Facebook-sivujemme kautta tästä


Esikoulu päiväkoti Tiitiäisen yhteydessä


STEINERPEDAGOGISEN ESIOPETUKSEN TEHTÄVÄNÄ ON
  • vaalia lapsen terveyttä ja kasvurauhaa,
  • edistää lapsen suotuisia kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä,
  • ennaltaehkäistä näillä alueilla mahdollisesti ilmeneviä vaikeuksia,
  • edistää lapsen kasvua ihmisyyteen ja ohjata lasta toisten ihmisten arvostamiseen
FB-tiitiainen-piha-kesakuu2018-18

Seimi
alle 3-vuotiaille

Vaasan Steinerpäiväkoti laajensi muutama vuosi sitten toimintaansa alle 3-vuotiaille tarkoitetulla Seimi-ryhmällä, jossa on tilaa 12 lapselle. Ryhmä aloitti toimintansa tammikuussa 2019 Tiklaspuiston vieressä, osoitteessa Olympiakatu 2. Käytössä on ihastuttavat ja täysin uudet tilat. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, tai ilmoita lapsesi tästä

Tervetuloa tutustumaan!

 

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittaa lapsesi Tiitiäiseen ja Seimiryhmään kotisivujemme kautta. Lisäksi tulee tehdä päivähoitohakemus Vaasan kaupungin sähköisen asioinnin kautta.

 

Lisätietoja saa tarvittaessa puhelimitse sivun alaosassa mainituista numeroista.

Päiväkotimme on Vaasan kaupungin palvelusetelipäiväkoti ja hoidamme pääasiassa vaasalaisia lapsia. Päiväkodillamme on myös Mustasaaren kunnan kanssa palvelusetelisopimus. Meillä on myös sisarusryhmä. Kuukausittainen päivähoitomaksu on sama kuin kunnallisessa päiväkodissa, eli perheeltä ei veloiteta suurempaa päivähoitomaksua, vaikka kyseessä on yksityinen päiväkoti.

Esiopetussuunnitelma on saatavissa päiväkodilta.

Yhteystiedot

Steinerpäiväkoti Tiitiäinen

Tiitiäinen-ryhmä
Kauppapuistikko 1
65100 Vaasa
050 4668 285

Tiitiäisen Facebook-sivut

Seimi-ryhmä
Olympiakatu 2
65100 Vaasa
p. 040 5812 114

Päiväkodin johtaja

Jukka Ketola
050 530 3876

jukkaketola(a)netikka.fi

Päiväkodin tietosuojaseloste löytyy tämän linkin takaa: Tietosuojaseloste – Steinerpäiväkoti Tiitiäinen