Haemme luokanopettajaa koulullemme!

Vaasan steinerpedagogiikan kannatusyhdistys ry hakee luokanopettajaa ensi syksynä 2023 alkavalle 1.luokalle.

Luokanopettajan tehtävä alkaa 1.8.2023.

Työn kuvaus

Vaasan Rudolf Steiner -koulu hakee luokanopettajaa syksyllä 2023 alkavalle 1.luokalle.

Luokanopettajan tehtävä alkaa 1.8.2023. Edellytämme ensisijaisesti steinerkoulun luokanopettajan kelpoisuutta tai muuta luokanopettajan kelpoisuutta. Muun luokanopettajan ollessa kyseessä edellytämme kiinnostusta perehtyä steinerpedagogiikkaan ja sen soveltamiseen opetustyössä.

Erikoistumisopinnot tai valmiudet opettaa kotitaloutta, puutöitä tai liikuntaa katsotaan eduksi.

Arvostamme myös

– yhteistyökykyä ja positiivista otetta työhön ja eteen tuleviin haasteisiin

– kykyä erilaisten oppijoiden joustavaan tukemiseen

– valmiutta osallistua koulun yhteisten tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Palkka määräytyy Yksityisen opetusalojen työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä opettajan työtä monipuolisessa, pienessä mutta pippurisessa työyhteisössä merellisessä Vaasassa.

Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 31.1.2023.

Tiedustelut:

Yhteyshenkilö rehtori Juhani Mäkinen

– sähköpostilla: juhani.makinen@steinerkasvatus.fi

– puhelimitse: 050-3585238

Hakuohje

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen toimistovaasa@steinerkasvatus.fi tai kirjeitse osoitteeseen Vaasan steinerpedagogiikan kannatusyhdistys ry. Kalastajankatu 14, 65100 Vaasa, kuoreen merkintä ”luokanopettaja”.

Löydät julkisen työpaikkailmoituksen täältä

tai voit avata työpaikkailmoituksen pdf-tiedostona tästä: Hakuprofiili LUOKANOPETTAJA

Hanna Niemi
toimistovaasa@steinerkasvatus.fi